Wko

Hvordan å dekorere et klasserom

Spørsmålet er hvordan man skal dekorere et klasserom? Dette er et svært viktig tema. En visuelt rik klasserommet kan være inspirerende, imøtekommende og støttende for studentens læring.

Trinn

Hvordan å dekorere et klasserom. Tenk på hvem du er dekorere for.
Hvordan å dekorere et klasserom. Tenk på hvem du er dekorere for.
 1. 1
  Tenk på hvem du er dekorere for. Identifiser klassetrinn, underviste fag, og kulturelle konteksten elevene. Hva er deres interesser? Hva er det de studerer? Er det en ferie eller en spesiell hendelse skjer snart? Hva annet kommer til hjernen som vil gi deg ideer for å dekorere klasserommet? Musikk, mat, sport, dans?
 2. 2
  Etablere hva veggplass og materialer er tilgjengelige. Vil skolen din kan du og dine elever å male et veggmaleri på veggen? Visse områder av klasserommet reservert for ting som kunngjøringer og skole betingelser? Kan du bruke de utvendige veggene i klasserommet? (Noen lærere bruker gangene utenfor klasserommene for store kunstprosjekter.)
 3. 3
  Involvere elevene. Den beste dekorere av alt er det gjort av studentene selv. Hvis du kan koble klasserom oppdrag med visuelle prosjekter, gjort med masse farger og sterke grafiske designelementer, (titler, grenser, matter, og komposisjon, for eksempel), så rommet ditt vil være misunnelse av alle lærerne.
 4. 4
  Forberede seg på forhånd. Hvis det er i begynnelsen av året, vurdere å male en del av en vegg en nøytral farge for 'gallery' skjerm. Også, hvis du ikke har råd til å kjøpe utskrifter, bare skrive ut kopier av malerier og laminat dem for visning. Vurder å bruke et digitalt kamera å ta bilder av elevene og samfunnet, gjøre enkle digital manipulerer med fargetone og fargemetning for å gjøre dem fargerike, laminat, og sette dem opp.
 5. 5
  Gjør din forskning. Det er mange online nettsteder med kunstprosjekter av klasse nivå for 'kunst utfordret' lærer.
 6. 6
  Se om det er en lokal artist eller en talentfull forelder som er villige til å hjelpe deg dekorere din klasse, eller hele skolen. Hvis du er i et lite samfunn, se om du kan få dem involvert.

Tips

 • Være original!
 • Hvis du virkelig stakk, spør lokale kunstnere til å komme inn og brainstorm med deg. Vi elsker å fremme kunst i samfunnet.
 • Tenk utenfor boksen: Bruk julelys, stoff / dyner, planter, funnet gjenstander, resirkulerbare materialer, eller ting elevene bringer hjemmefra.
 • La dine interesser og lidenskaper være en del av dekorere også. Du kan dele med elevene. Gjør litt selvbiografisk seksjon for begynnelsen av skolen, og deretter be elevene bruke det for signaler for å stille deg spørsmål om deg selv. Senere kan elevene komme opp med sine egne selvbiografier, å bruke din som et eksempel.
 • Lag en "Wall of Fame" for å markere studentens godt arbeid og prestasjoner. Prøv å inkludere de svakere elevene i klassen på veggen.
 • Spør deg selv: "Hva føles godt å se på?" og bringe det i.

Advarsler

 • Unngå viser av produserte medier typen bilder som fremmer populærkulturen, for eksempel reklame, moter, eller populære tegneseriefigurer. Være original!