Wko

Hvordan å forlate den perfekte talemelding

Hvis du er en av de mange forlater talemeldinger hver dag bør du følge disse tipsene for å gjøre din talemelding som klart og konsist som mulig. Hver talemelding bør inkludere disse 7 viktige elementer. Etter disse trinnene kan bety forskjellen mellom samtalen bli returnert eller ikke.

Trinn

Hvordan å forlate den perfekte talemelding. Fortell folk ringer ditt navn og / eller selskap.
Hvordan å forlate den perfekte talemelding. Fortell folk ringer ditt navn og / eller selskap.
 1. 1
  Fortell folk ringer ditt navn og / eller selskap. Aldri anta noen vil vite hvem du er.
 2. 2
  Gi dem telefonnummeret ditt - Sakte, med retningsnummer og forlengelse. I tilfelle savnet de det bør du gjenta det igjen.
 3. 3
  Ikke glem å forlate dato og klokkeslett. Ikke anta mobilsvar vil ha et tidsstempel på it.Include tidssonen hvis tidssonen tilbyr deg en fordel eller vil gjøre en forskjell i den tiden de kan nå deg når du ringer deg tilbake.
 4. 4
  Gi en rask oppsummering av hvorfor du ringer. Være kort, men være hyggelig. Less is more.
 5. 5
  Fortell dem om samtalen må returneres eller ikke. Hvis det er en FYI, si det.
 6. 6
  La dem vite når du er eller ikke er tilgjengelig for en tilbakeringing.
 7. 7
  Noen foreslår å resitere telefonnummeret ditt igjen, og kanskje også en e-postadresse ved avslutningen av samtalen. Det er vanligvis best å gjenta nummeret ditt umiddelbart etter at du sier det første gang. Dette hjelper folk til slutt å skrive ned resten av telefonnummeret du sitert ovenfor. Andre, derimot, føler at alle som ikke fikk det første gang kan spille inn meldingen, og gjenta nummeret legger unødig til lengde på meldingen for de som har det eller allerede vet det.

Tips

 • Husk å være hyggelig.
 • Hvis du ringer om en følsom sak du bør begrense informasjonen igjen på telefonsvarer i tilfelle det kan nås av andre eller personen lytter på høyttalertelefon.
 • Hvis du er komfortabel du kan være presentabel, men holde det kort.
 • Hvis du føler deg nervøs taler til talepost, skrive ned på forhånd svar på trinnene ovenfor. På den måten kan du bare lese ut de riktige tingene, uten å fomle eller glemme noe nyttig.
 • Smiler mens du snakker, og det kommer gjennom på samtalen.
 • Folk er mer sannsynlig å ringe tilbake vennlige og hyggelige klingende folk enn kjedelig og stiv høres mennesker.

Advarsler

 • Snakk tydelig - ellers kan du aldri kan få samtalen tilbake på grunn av en misforståelse. Hvis du tror folk på den andre enden kanskje ikke har forstått deg en eller annen grunn (f.eks, du hostet, mumlet du eller de rett og slett ikke har ringt deg tilbake ennå), og deretter ringe dem igjen.