Wko

Hvordan å ha en stor photoshoot

Enten du ønsker å imponere en modellering byrå, ta en utrolig bilde for betydelige andre, eller knipse noen familiebilder for en spesiell anledning, trenger du en plan å ha en fantastisk photoshoot. Uansett grunn, vil disse tipsene fører til uforglemmelige resultater.

Trinn

Hvordan å ha en stor photoshoot. Øv holder kameraet på armlengdes avstand.
Hvordan å ha en stor photoshoot. Øv holder kameraet på armlengdes avstand.

En selvstendig pic

 1. 1
  Øv holder kameraet på armlengdes avstand. Dette tar mye arbeid, men det vil hjelpe deg å unngå at klosset bilde hvor underarmen blokkerer halve ansiktet. Hvis du prøver dette nok ganger, vil folk bli sjokkert over å høre at det de ser er en selv-bilde og ikke et profesjonelt bilde.
  • Hvis armene blir lei, kan du veksle mellom å holde kameraet på armlengdes avstand, og forandrer seg til forskjellige drakter eller på jakt etter en ny bakgrunn.
 2. 2
  Ta bilder foran speilet. Dette kan legge et nytt perspektiv, og vil vise at du er stolt over å være å ta en selfie. Det vil også vise at du ikke tar deg selv så høytidelig - du bare ha det gøy.
  • Husk at speilet vil også gjenspeile det som er bak deg, så sørg for at du er foran noe som er morsomt, men ikke altfor distraherende.
 3. 3
  Eksperimentere med forskjellige vinkler. Feil vinkel kan ødelegge en perfekt godt bilde, så det er viktig å prøve så mange ser ut som mulig for å lære hva som fungerer.
  • Husk at vinklene som fungerer når andre tar bildet ikke kan være best for en selv-pic. Mens du kan se flatterende fra venstre side når vennen tar bildet ditt, kan du oppleve at en annen vinkel fungerer best når du er sjefen.
  • Unngå å ta bilder nedenfra - du ser lengre og mer flatterende hvis kameraet er stilt litt over deg.
  • Unngå å ta bilder head-on. Dette vil holde deg fra å se boxy, og vil legge til en mer interessant utseende til bildet.
 4. 4
  Ta så mange bilder som mulig for å få det perfekte bildet. Siden du er fotograf, har du ingenting å tape!
  • Posere i så mange forskjellige antrekk som du kan for å se hva som ser best.
  • Ta bilder med ulik bakgrunn, enten du er på forskjellige steder i en by eller ulike deler av huset.
  • Hvis du har funnet et sted du liker, kan du prøve å ta bilder på forskjellige tider av dagen for å se hvordan lyset endrer utseende.
 5. 5
  Bruk en timer for å legge til variasjon. Du kan se mer sammensatt hvis du ikke bekymre deg for å bruke dette kameraet, og vil være i stand til å treffe akkurat riktig uttrykk.
  • Sett timeren til å gi deg selv nok tid til å få avgjort i positur - du vil unngå å kjøre frem og tilbake mellom kameraet og plassering, som vil gjøre at du ser uryddig.
  • Hvis du virkelig elsker timeren metoden, kan du investere i et kamera fjernkontroll slik at du ikke trenger å løpe frem og tilbake i det hele tatt.
 6. 6
  Finn et lykkelig sted mens du tar bildet. Hvis du føler deg glad og omgitt av dine favoritt ting, vil det vises på bildet! Siden du allerede tar bilder av deg selv, kan du like godt nyte noen av dine favoritt ting.
  • Bake cookies mens du tar bildet. Den deilige lukten - og sukker høyt fra sporadisk snack - vil gjøre deg glød i bildet.
  • Lytt til din favoritt "pumpe opp" musikk. Dette vil sette deg i en mer energisk, leken stemning, og kan lede deg til å prøve nye positurer du ikke ville ha vurdert noe annet.

For A modellering eller handler byrå

 1. 1
  Plukk en fotograf du stoler på. Din fotograf kan gjøre eller ødelegge dine sjanser til å gjøre et navn for deg selv, så det er viktig at fotografen du har valgt er dyktige, pålitelige og profesjonelle.
  • Gjør din forskning, spør andre venner i modellering samfunnet om de har noen anbefalinger.
  • Hvis du ikke har råd til en profesjonell, finne en trofast venn med et flott kamera.
 2. 2
  Være sunn natten før. Det er viktig å ta det med ro på dagen før fotoseanse slik at du ser ditt beste når den tid kommer. Hvis du ser trøtt eller uopplagt, vil fotoseanse mislykkes, uansett hvor mye du har betalt din fotograf.
  • Du bør drikke mye vann og unngå alkohol kvelden før slik at ansiktet ditt ser sunt og har ikke så sliten, hung-over utseende.
  • Unngå salte eller fet mat slik at huden ikke ser fettete.
  • Få nok hvile natten før så du ikke har poser under øynene. Du ønsker ikke å se ut som du hadde en hard natt med festing bare fordi du bare fikk fire timers søvn.
 3. 3
  Ingen eksperimentere på dagen for fotoseanse. Unngå dramatiske endringer i makeup, hår eller klær. Det er viktig å understreke det som allerede fungerer for deg - slik at du kan jobbe det for shoot!
  • Møt opp med et plagg bag over klarerte antrekk du har slitt før - som du er trygg gjøre at du ser ditt beste.
  • Ta med noen rekvisitter du har jobbet med - en telefon, en bukett, men ingenting for distraherende.
  • Hold sminken naturlig. Selv om du har vært døende å eksperimentere med den nye rosa eyeliner, er det best å lagre prosjektet for en natt. Dagens trender i modellering og mote helle mot mer naturlige utseende. Bruk minst mulig sminke for å gjøre deg selv ser bra ut, skjule urenheter, og aksent funksjoner. Du selger deg selv, ikke din merkevare av eyeliner eller leppestift!
 4. 4
  Velg en bakgrunn som gjør at du skiller seg ut. Bakgrunnen skal fremheve dine beste egenskaper.
  • Hvis du er innendørs, finne en hvit vegg - eller en fargerike ett.
  • Hvis du er utenfor, velge et sted uten distraksjoner og farge. Det er viktig å sørge for at du skiller deg ut - ikke rart lampe som lurer i bakgrunnen.
 5. 5
  Bruk myk naturlig belysning. Dette vil gjøre funksjoner og finne se sitt beste, og vil legge en mildhet til uttrykk.
  • Hvis du er innendørs, kan du prøve å plassere deg ved et vindu.
  • Hvis du er utenfor, skyte tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen slik at sollyset ikke stjele showet.
 6. 6
  Være allsidig. Byråer ønsker å se at du er i stand til å prøve på mange forskjellige roller. Du bør vise at du kan tilpasse seg enhver situasjon eller miljø for å unngå å få typecast.
  • Vis frem et spekter av uttrykk, fra leken til trykkende. Unngå å ha den samme klønete high-school-årboken smil i hvert bilde.
  • Bruk en rekke antrekk. Disse kan også vise frem ulike sider av personligheten din.
 7. 7
  Vær profesjonell. Selv om du skal ha det gøy under fotoseanse, er dette til syvende og sist en karriere flytte, akkurat som å skrive opp din CV. Husk at målet er å få leid, for ikke å bli bedt ut for en drink.
  • Ikke vis for mye cleavage eller utsette bh-stropper eller undertøy. Selv om du kan se søt når du viser litt hud, kan du gi feil inntrykk hvis du ser for varmt til å håndtere.

For betydelige andre

 1. 1
  Være classy. Selv om du ønsker å minne ham på hva han går glipp av når han er borte, husk at dette bildet kan være noe han ønsker å henge opp - uten å ha sine venner snicker hver gang de passerer sitt kontor eller skole skap.
  • Hvis du er en jente, unngå å vise for mye cleavage, eller utsette bh stropper.
  • Hvis du er en fyr, holde skjorta på.
 2. 2
  Minn signifikante andre av det som gjør deg så utrolig. Bruk dette som en mulighet til å vise fram det han elsker mest om deg - ikke for å prøve et nytt utseende. Lagre eksperimentere for en annen dag.
  • Du bør bruke den kjolen han alltid komplimentert, eller skinny jeans han er gal.
  • Hvis han mener du har søte tenner, viser de seg i bildet - fremheve de funksjonene han elsker mest.
 3. 3
  Hvis din spesielle personen har gitt deg en foto-vennlig gave, vise den frem. Dette vil vise din kjære at du alltid tenker på ham eller henne - for ikke å nevne hvor mye du elsker hans eller hennes presenterer.
  • Hvis kjæresten din ga deg en fin gullarmbånd til bursdagen din, eller at par støvler du alltid har ønsket, kan du bruke dem på bildet for å minne ham om hans kjærlighet til deg.
  • Hvis kjæresten din ga deg en fin genser til jul, men du har ikke hatt mye av en sjanse til å vise den frem ennå, kan dette være tiden.
 4. 4
  Legg til en personlig touch til bilde før du gir den til din kjære. Dette vil minne ham eller henne om hva de liker med deg annet enn måten du ser - og vil være noe annet din kjære kan skatten mens du er borte.
  • Hvis du er kvinne, kan du la din kjære en lapp på baksiden av bildet, eller legge til et snev av din favoritt parfyme, for å sørge for at han tenker på hvor mye han savner din lukt og søt håndskrift.
  • Hvis du er en fyr, vil sprøyting bilde med cologne hun elsker å gjøre din kjæreste savner deg enda mer.

Med signifikante andre

 1. 1
  Plukk en plassering som er meningsfullt for dere begge. Hvis du putter en rekke tenkte på hvor bildet blir tatt, vil alle se hvor spesiell ditt forhold egentlig er.
  • Ta bilder på stedet der du ble forelsket. Hvis du gikk hodestups hæler for mannen din i løpet av din sommerjobb i en fornøyelsespark, ha det gøy å ta en dum bilde på en karusell. Hvis stranden er der du startet din frieri, kan noen bilder av bølgene vise hva du liker med hverandre.
  • Plukk en plassering som viser hvordan du har utviklet som et par. Hvis du nylig har kjøpt ditt første hjem, kan din bakgård være en spesiell, men enkel bakgrunn. Hvis han fridde til deg under en skiferie, så noen snødekte fjell kan gjøre mer en flott bakgrunn.
 2. 2
  Bruk riktig antrekk. Du bør se velstelt, men likevel lar noen plass å slippe løs og ha det moro med klærne. Bekledningen må være smakfulle, men ikke helt tørt.
  • Ikke bruk klær som er for distraherende. Hvis du har lyst til å vise frem dine nye rosa hæler, kan dette ikke være tiden. Du vil at folk skal se hvor mye du elsker hverandre - ikke hvor mye du elsker din nye sko.
  • Bruk det du normalt ville ha på - selv om det er en bedre versjon. Husk at du fortsatt ønsker å bli anerkjent i bildet. Du ønsker ikke at alle skal tro at du har fullstendig endret av hensyn til forholdet.
 3. 3
  Unngå å bruke cheesy rekvisitter. Å ha feil propell kan virkelig ødelegge bildet ditt. Hvis du er fast bestemt på å bruke en rekvisitt, praksis å ta bilder med det før de skyter slik at du vet om du kan trekke den av.
  • Minimere gag-faktor. Holde en streng av hjerte ballonger eller utstoppede dyr som sier "sjelefrender" kan gjøre folk ler av deg og vil holde dem fra å se hvor mye du elsker hverandre.
 4. 4
  Vis hvordan forholdet virkelig fungerer. Du vil at venner og familie for å se din naturlige letthet med hverandre og bør unngå å se for sentimental eller bare ikke liker ditt virkelige selv. Før du tar bildene, ta litt tid til å vurdere hva som gjør din kjærlighet så unik.
  • Husk å være dere selv som individer. Hvis du er kjent for din goofy smil mens kjæresten din er mer stoisk, trenger du ikke å både være flirer øre til øre i alle bildene.
  • Vis frem din dynamiske. Være naturlig og har en lett samtale å ha fotografen ta noen oppriktige skudd. På den måten vil du ikke bli så fokusert på å sette på et show for kameraene og ditt sanne forhold skal skinne gjennom.
  • Hvis du tar et engasjement foto, sørg for at den sender "le test": Hvis vennene dine se et kjøleskap magnet med din par bilde på det, de vil smile fordi det minner dem om hva som gjør din kjærlighet så spesiell, eller vil de le fordi du bare ser så cheesy, sentimental, eller enda verre - ingenting som dere selv?
 5. 5
  Vit når du skal slutte. Hvis den betydelige andre egentlig ikke ønsker å ta bildet, ikke tvinge ham. Hvis din mann hater å være der, vil det vises på bildet, og det vil være bortkastet tid. Husk at å ta par skudd - akkurat som ekteskapet - isnt for alle.

En spesiell anledning bilde med familien din

 1. 1
  Koordinere antrekk. Bildet vil virkelig skinne hvis alle i familien din er kledd riktig, slik at bildet ikke er forstyrrende - eller bare banal. Klærne er en av de første tingene folk vil legge merke til, så det er viktig at utseende er akkurat.
  • Unngå kranglet. Du kan elske dine blågrønn bukser, men de kunne kollidere med din mors gul genser og ødelegge din familie bilde.
  • Klærne bør matche. Iført klær i samme palett, som grønt og brunt eller svart, rødt og sølv, vil se flott ut sammen. Etter å ha foreldrene var ett fargevalg og søsknene bære en annen, eller å ha guttene i familien bære en skygge og jentene bære en annen, er en flott teknikk for å spice opp utseende.
  • Klærne bør matche - men bare til et visst punkt. Hvis alle er iført nøyaktig samme genser i familiens ferie bilde, kan du ikke være i stand til å fremheve dine unike personligheter, og kan bare se dumt i prosessen.
  • Velg riktig antrekk i god tid før bildet økt. Det kan hjelpe å ta en mock-foto iført antrekk du har i tankene noen dager før, slik at du kan se om de antrekkene ser bra sammen.
 2. 2
  Plukk en passende bakgrunn. Bakgrunnen skal vektlegge familiens sterke sider og bør legge samhold og moro til bildet ditt. Du bør tenke på det i god tid for å unngå siste liten sted endringer.
  • Hvis du tar en utendørs julen bilde i høst, sørg for at du finner en lapp av skogen der bladene ikke har endret farger.
  • Hvis du tar bildet ditt foran peisen, sørg for at det ikke er noen klønete bilder på mantelen som kan distrahere publikum.
  • Bakgrunnen kunne avsløre noe om familien din. Hvis dere alle elsker å tilbringe somrene på stranden eller på et skianlegg, ha riktig bakgrunn kan fremheve det du elsker mest som en familie.
 3. 3
  Sørg for at alle er like begeistret. Dersom noen medlemmer av familien din er mer spent enn andre, kan dette gjøre folk til å le eller bare kunne se rart. Sjekk inn for å se at alle er følelsen positive før shoot.
  • Showcase alle medlemmer av familien like. Selv om lillebroren din er følelsen lunken om bildet, bør du unngå å ha ham sulking bak juletreet mens alle andre er å vise sine million-dollar smiler.
 4. 4
  Har en følelse av humor. Alle vil vite om du hadde det gøy å ta bilder med familien din, eller hvis du så den anledningen som et ork. Vet at en familie bilde kan være naturlig litt cheesy, så det er greit å rulle med den og gjøre den til din egen.
  • Husk å le under fotoseanse, som vil holde deg fra å se formell eller oppstyltet.
  • Fortell noen vitser under fotoseanse. Selv om din fars vitser er så banal som kan være, kan de fortsatt lette stemningen, og vil gjøre alle ser mer moro i bildet.
 5. 5
  Vis frem din familie dynamisk. Bruke bildet som en mulighet til å vise hva som gjør familien din unik. Millioner av familier har hatt sine bilder tatt før - hva gjør ditt annerledes?
  • Brainstorm noen ideer for hvordan å nærme din dynamiske i bildet. Dette kan gjøre din familie vokse enda nærmere - og le i prosessen.
  • Vis frem din families kjærlighet til kjæledyret ditt. Hvis alle vet at søsteren din er litt besatt med familiens hund, bør hun være den som holder ham på bildet.
  • Vis frem dine familiemedlemmer 'kjærlighet for hverandre. Hvis dine to brødre er uatskillelige, bør de stå ved siden av hverandre.

Tips

 • Vær deg selv og!
 • Være løs, være komfortabel.
 • Vurdere å finne en fashion / glamour fotograf som vil gjøre en TFP / TFCD økt. I en TFP / TFCD økt, tar fotografen bilder av modellen for gratis slik at fotograf og modell kan legge til bilder i sine porteføljer.

Advarsler

 • Kontroller at makeup / passer din farge og ikke vask deg ut.
 • Unngå å sende betydelige andre noen naken eller upassende bilde. Hvis dette bildet kommer i gale hender, kan det hjemsøke deg for resten av livet ditt - og true din profesjonelle fremtid.