Wko

Hvordan å se presentabel mens du arbeider i en restaurant

Å jobbe i en familie restaurant er flott for alle som er ny i arbeidet verden eller bare trenger å tjene litt mer penger. Imidlertid er det viktigste når man jobber på et sted som selger mat er ikke bare hvordan du handler og svare på dem du tjener, men din fysiske utseende og kroppsspråk som kan selv si mer enn dine egne ord.

Trinn

Hvordan å se presentabel mens du arbeider i en restaurant. Brush-børste-børste.
Hvordan å se presentabel mens du arbeider i en restaurant. Brush-børste-børste.
 1. 1
  Ta en dusj:
  Ser presentabel begynner alltid med personlig hygiene og hvordan man tar vare på ham / henne selv. Alltid dusj før du går på jobb. Fordi du arbeider rundt mat, er det best å holde ren for å unngå å få deg selv eller andre syke. Husk mens i dusjen for å vaske hele kroppen og sjampo / tilstand håret også. Lukter godt og viser en holder ham / henne selv rengjøre er alltid bedre for virksomheten og ser mer profesjonell og respektabel til slutt.
 2. 2
  Brush-børste-børste:
  Gule tenner kan se brutto og ødelegge hele utseendet til slutt, så etter du dusjer, gjør det vane å både børste og floss de Pearly hvite! Avstå fra å spise noen slags mat som kan sette seg fast mellom tennene og ta en pust mynte etter å unngå dårlig ånde. Hvis du må, kan du prøve å tygge flavored tyggegummi som peppermynte å miste dårlig ånde og bleke i tillegg.
 3. 3
  Hår:
  Kvinner: Alle restauranter krever kvinner med langt hår til å bære det opp i en hestehale eller bun. Når du arbeider med mat eller bringe den ut til gjester, kan selv et eneste hår ødelegge ens måltid og aldri bringe dem tilbake. Etter å ha tatt en dusj, pusse alt håret opp i en hestehale eller bun rundt midten av hodet og spray eller gel for å hindre fly-aways. Hvis du har smell, avhengig av lengden, kan du eller kanskje ikke ønsker å feste dem tilbake med resten av håret ditt. For lengre, side-feide smell, prøver å trekke dem tilbake langs toppen av hodet ditt, sikre dem med en Bobby-pin, hårspray eller en mini-klipp. For korte, full smell, prøv blåse-tørke dem i små dotter over hele pannen for en pen og ryddig utseende. Hvis du har bølgete eller krøllete hår, erte og crimp hestehale i ryggen med gel så det vil ikke frizz etter tørking.
  Men: Lengre hår i et miljø der maten blir servert kan være en stor turn-off til gjester. Hold håret klippet kort og stylet til å se ryddig og hindre håret fra snikende i andre måltider
 4. 4
  Makeup:
  Ladies, men et pent ansikt er behagelig i en fin restaurant, prøv å ikke gå over! Bruk en enkel concealer for å skjule urenheter og flekker og legge litt rouge for å gjøre kinnene rosenrød. For øynene, bruke naturlige fargede øye-skygger, mascara og brun eyeliner i ytre-hjørner. Hvis du ønsker å, leppestift som utfyller din hudtone, men ikke for mørke. For mye sminke kan forlate en kvinne ser trashy og rotete. En naturlig ansikt viser ekte skjønnhet, tillit og stolthet i seg selv og sitt arbeidsmiljø.
 5. 5
  Klær:
  Med mindre du er en Shooters servitør eller arbeider ved en annen voksen restaurant, er det alltid viktig å huske på at gjestene vil bli servering. Familie restauranter alltid velkommen barn slik at de som jobber der er forventet å kle seg sømmelig og pent. Hvis restauranten har en slags kleskode, alltid huske å respektere det og følge det helt. Utringede skjorter som eksponerer brystene ser uprofesjonelt og ofte en turn-off til foreldre med yngre barn. Dette gjelder også for hip-hugging bukser og synlig undertøy som kvinners thongs eller menns boxer shorts. Hvorvidt restauranten har en uniform, bør alle klær forventes å bli strykes og rynkefri!

Tips

 • Å være ren barbert er viktig også. Kvinner som går i skjørt og skjorter som kan vise sine underarmer bør alltid barbere enten i dusjen eller under rennende vann i badekaret. Men husk å bli kvitt det fem o'clock shadow og andre steder der håret kan være uønsket.
 • Prøv whitening strips for en enda lysere smil. Det er mange merker på markedet som virkelig virker like godt som laser behandling som kan koste mye penger. Det er til og med løse strips fra Crest som gjør jobben uten sløret strimler som gir mange mennesker de gåsehud.
 • Hårspray og gele er stor for den perfekte, glatte utseende og ikke la et hår ut av plass. Prøv sprøyting eller geling håret når det er vått, så det tørker sammen med det og forblir på med et bedre tak.
 • Det er mange nettsteder på nettet og i skjønnhet butikker som kan hjelpe deg å finne den perfekte farger som passer din hudtone når vi leter etter akkurat den rette makeup. Prøv å gjøre noen undersøkelser, og finne akkurat de riktige nyanser for deg.
 • Rene negler er viktig. Holde dem kort og ryddig.

Advarsler

 • Vokt dere for over-gjør det når iført en parfyme eller etterbarberingsvann. Kvelende gjester med sterk røyk mens maten er på bordet er svært uønsket og selv uhøflig.
 • Tyggegummi kan være dårlig, ikke bare for tennene om den inneholder noen sukker, men for fordøyelsessystemet også. Når du tygger, skaper magen syrer som bryter ned mat som den tror er på vei. For mye syre i magen kan forårsake magesår, et medisinsk problem som kan være alvorlig hvis ikke får oppmerksomhet snart nok. Også aldri erstatte en tannbørste med tyggegummi. Det er alltid viktig å holde børsting minst to ganger om dagen.
 • Aldri legge for mye spray eller gel i håret. Det kan føre til flassing og tørrhet selv etter at den er vasket ut. Hvis du har en kløende eller tørr hodebunn, prøv å bruke sjampo som tar seg av flass raskt slik at gjestene ikke er fast plukke flak ut av deres suppe.