Wko

Hvordan å være barnevakt et spedbarn

Hvis du barnevakt et barn i hans eller hennes første leveår, og som ikke har lært å gå ennå, det er ikke det samme som å ta vare på en pjokk eller en ungdom. Spedbarn er svært skjøre og krever spesiell oppmerksomhet og omsorg.

Trinn

Hvordan å være barnevakt et spedbarn. Har et fyll i formen klar for foreldrene.
Hvordan å være barnevakt et spedbarn. Har et fyll i formen klar for foreldrene.
 1. 1
  Har et fyll i formen klar for foreldrene. Den bør inneholde forelder nødtelefon info, hva du skal mate babyen, barnets allergi, og andre ting du bør vite i tilfelle en nødsituasjon
 2. 2
  Pass på at babyen er komfortabel til enhver tid.
  • Hvis barnet begynner å gråte, sjekke bleie. Hvis det er akterdekk, eller hvis den er våt bleie, må bleien kan endres. Få en frisk bleie før angre den gamle. Endre en bleie, få ut baby kluter, en fersk bleie, og noe å holde barnet opptatt mens du endrer den. Først angre bleie. Andre, hvis barnet er mann, plassere en ren bleie over penis. Tredje, tørke babyen med så mange kluter som du trenger, sørge for å få inn alle bretter. Sist, løfte babyens føtter, fjerner skitten bleie, og sett på en ren en. Låsen og bleie, mønster side på forsiden.
  • Hvis babyen er fortsatt gråter, betyr at ofte at barnet er sulten. Så du er nødt til å finne flasken og varme opp melken at mor har fortalt deg å bruke. Husk å bruke en scoop av formel for hver to gram. Rist godt. Deretter varme. Ikke varm en flaske opp i en mikrobølgeovn - mikrobølger kan føre til lommer av skålding varm melk. Sett flasken i en gryte på komfyren og varme opp vannet. Etter varme opp flasken, sørg for at korken er skikkelig festet og riste flasken godt. Deretter sprute litt melk på kjøtt av håndleddet, og hvis melken er for varm, fortsette å riste flasken før melken ikke er for varmt lenger. Når melken er klar for babyen å drikke, prop barnet opp og forsiktig stikke gummi brystvorten inn i babyens munn. Ikke rett nippel rett ned fordi babyen kan kvele. Ta pauser mellom slurker. I pausene, sitte barnet opp og forsiktig klapp hans / hennes tilbake midt mellom sine skulderbladene. Babyen vil vanligvis rape.
 3. 3
  Hvis du har blitt bedt om å mate babyen fast føde, vanligvis må du mate ham / henne frokostblanding eller babymat. Hvis babyen mat er altfor våte, bland i en tabell skje av babyen ris, hvis det har blitt godkjent av den overordnede. Deretter satte en smekke på barnet og plassere dem i sin høye stol. Aldri forlate barnet uten tilsyn i stolen. Fyll en liten skje halvveis med babymat, og forsiktig sette skjeen i munnen. Ikke tving i skjeen. Hvis det gags på mat eller dodges skje, er det sannsynligvis full.
 4. 4
  Spille med barnet. I begynnelsen av kvelden, vil du ha litt tid for lek. Dette bør være forsiktig og på barnets tempo. Hold små gjenstander borte fra babyen og være sikker på å se hva han eller hun setter inn i munnen. Føttene er greit!
 5. 5
  Å bade barnet, fylle karet opp 1/4 vei med lunkent vann. Deretter forsiktig løft spedbarn under sin armer og bunn, og legg den i karet. Ikke legg barnet ned! Neste, med en vaskeklut, klapp på spedbarn trygg kroppsvask. Fortsatt være sikker på å komme inn i hver rull og press. Skyll, men ikke helle vann over hans / hennes ansikt. Deretter å vaske babyens hode, gjøre det samme, men veldig veldig forsiktig. Skyll med vaskeklut. Når du er ferdig, tørke babyen med et mykt håndkle, og bruke fuktighetskrem.
 6. 6
  Sett på en ny bleie som du gjorde før, og deretter sette babyens pyjamas på. La barnet drikke mer melk. Så klapp barnet til å gjøre det rape.
 7. 7
  Alle babyer er forskjellige, og ikke alle liker å gå i dvale på samme måte, men de fleste liker å være forsiktig rocked. Prøv å holde barnet i armene og sakte svingende barnet frem og tilbake, eller holde barnet trygt mens du går rundt med et spenstig steg eller vugging i en gyngestol. Hvis barnet ikke vil gå i dvale, forsiktig løfte barnet opp og legge barnet i sengen sin.
  • ALDRI la en baby i sengen sin på ryggen med sin flaske i sine hender fordi babyen kan kvele. Etter at barnet sover, sitter i babyens rom med det og vente å sørge for at barnet vil bo sover, og at barnets søvn miljø er trygt -
  • Pass på at det ikke er noe som barnet kan leke med i sengen. Det kan distrahere barnet, og det vil ikke ønske å gå i dvale. I tillegg bør kosedyr aldri være i en krybbe, fordi en baby kan kveles. Hold store, LUN tepper eller puter ut av sengen. Babyer ikke virkelig trenger dem, og de er faktisk farlig. Hold sengen dekker vekk fra barnets ansikt.
  • Ikke lyv en baby på magen, noen gang, selv om foreldrene forteller deg også. Alltid plassere den på ryggen. Plassere den på magen er svært farlig, og potensielt dødelig. (Hvis barnet er gammelt nok til å snu seg over på det i magen av seg selv, men det er greit om han knipser seg så over).
 8. 8
  Hold kontroll på barnet så det sover. Dette er svært viktig fordi det er din barnevakt plikt å sørge for at barnet er trygt, er ikke uro, ikke er for varmt eller for kaldt, og ikke har en skitten bleie. Bruk en baby monitor hvis man er gitt.
 9. 9
  Når du hører en banker på døren nede, må du ikke åpne den ennå. Først ser ut av vinduet. Hvis du ser at det er noen du ikke kjenner, ikke svare på det. Hvis det er den overordnede, åpne døren.

Tips

 • Noen ganger kan en baby vil gråte selv om du gjorde alt rett. Ikke klandre deg selv hvis barnet gråter. Det kan være at han eller hun bare savner mamma og pappa.
 • Hvis din følelse overveldet, ikke nøl med å ringe foreldrene. Ikke føl deg som om du er helt på egen hånd, eller at du er en flopp av en barnevakt hvis du trenger råd.
 • Når du mater barnet, ikke mas, alltid ta deg tid med et spedbarn. Det tar ofte litt tid å mate en baby. Du blir betalt for å sitte barnevakt, noe som betyr at du blir betalt for å være tålmodig og å hjelpe barnet ta sin tid.
 • Sørg for å rydde opp etter deg og babyen! Foreldrene hater å komme hjem til et skittent hus og virkelig setter pris på å komme fram til en ren.
 • Sørg for å holde babyen lykkelig. Hvis barnet blir masete eller opprørt få dem en leke eller annen komfort gjenstand som en smokk.
 • Forhandle frem en rettferdig pris for barnevakt før du godtar å være barnevakt.
 • Når et barn blir opprørt ikke bekymre deg, holde rolig. Sjekk for å se om han / hun trenger noe, som en flaske, eller en leke.

Advarsler

 • Husk å aldri riste en baby under noen omstendigheter. Dette kan føre til dødsfall eller alvorlige, svekkende hjerneskader som barnet aldri vil komme seg. Risting er en voldelig handling som kan skje når noen blir veldig frustrert, som når en baby vil ikke slutte å gråte.
 • Husk, ikke la en baby i et rom alene. Du vet aldri, han eller hun kan bare bli skadet. Hva ville foreldrene tror at hvis de kom hjem og deres mest dyrebare besittelse ble skadet takket være en uforsiktig barnevakt?
 • Hvis du skulle finne deg selv å bli veldig sint eller frustrert på et spedbarn, kan du sette barnet ned på et trygt sted, gå tilbake i noen minutter, og kanskje ringe etter hjelp - noen du kan stole på å roe deg ned, eller barnets foreldre.
 • Vær veldig forsiktig og nøye med babyen. Når du plukker den opp, hold den forsiktig under armene og hold den ene armen etter bunnen og den ene armen forsiktig bak den er tilbake. Ikke hold barnet under armene for lenge fordi dette kan skade dem. Når rape babyen være veldig forsiktig. Hvis du klappe ryggen for hardt det vil skade eller forårsake alvorlige skader! En baby er veldig skjør, spesielt deres nye voksende ryggrad.