Wko

Hvordan bli en lobbyist

Det er flere måter å bli en lobbyist, samt flere typer lobbyister. Kandidatene må være begavet i kunsten å overbevise og ha en elskverdig personlighet. Mens lobbyister kommer fra alle slags forskjellige bakgrunner, er deres fellesnevner deres evne til å få politikerne til å vedta visse politiske endringer, helst på en måte som gjør at de fleste involverte parter fornøyd. Les videre for en diskusjon om hvordan å bli en lobbyist.

Trinn

Hvordan bli en lobbyist. Finn ut om du er naturlig omgjengelig og innflytelsesrike.
Hvordan bli en lobbyist. Finn ut om du er naturlig omgjengelig og innflytelsesrike.

Er du en god passform?

 1. 1
  Finn ut om du er naturlig omgjengelig og innflytelsesrike. Lobbyister forsøker å påvirke politikken i et par forskjellige måter. På slutten av dagen, til deres jobb koker ned å være omgjengelig og innflytelsesrike. Er du:
  • Flink til å få din vei, selv når betydelige utfordringer presentere seg selv?
  • God på å møte nye mennesker, opprettholde forbindelser, og voksende nettverket?
  • Dyktige i å gjøre tjenester for andre mennesker?
  • Opplevd i å forklare komplekse problemstillinger til folk i enkle, direkte form?
 2. 2
  Vet at ingen pedagogiske krav eksisterer for å bli en lobbyist. Du trenger ikke en høyskole grad for å bli en lobbyist, du trenger heller ikke å passere en sertifisering kravet. Alt du trenger er muligheten til å lage meningsfulle forbindelser med politikere i viktige steder, og evnen til å påvirke dem underveis. På den annen side, de fleste som blir lobbyister har minst bachelorgrader. Det eneste som betyr noe når det kommer til utdanning som en lobbyist er:
  • Din evne til å analysere informasjon og utvikle en helhetlig politisk strategi.
  • Din evne til å holde seg informert og oppdatert på globale og politiske spørsmål.
  • Din evne til å forutsi hvilke spørsmål vil bli viktig, hvilke saker vil visne fra viktighet, og hvilke problemstillinger som blir viktig i fremtiden.
 3. 3
  Måle din evne til å bevege seg raskt og håndtere resultatene. Er du fartsfylt og action-orientert? Din evne til å lykkes som en lobbyist kan avhenge av disse kvalitetene. Lobbyister får betalt for å produsere resultater, noe som betyr at hvis omstendigheter gripe inn og holde deg fra å få de ønskede resultatene, må du svinge raskt og finne en annen måte å få jobben gjort.

Bli en lobbyist

 1. 1
  Bestem deg for hva slags lobbyvirksomhet du ønsker å forfølge så tidlig som mulig. Lobbyvirksomhet arbeidsplasser kan være svært forskjellig fra hverandre, men lobbyister arbeide hånd i hånd med lovgivere for å oppnå visse politiske mål.
  • Betalt lobbyvirksomhet vs gratis lobbyvirksomhet. Mest lobbyvirksomhet skjer når en bedrift eller yrkesorganisasjon ansetter noen til å representere deres interesser i Washington. Noen lobbyister, men bestemmer deg for å jobbe pro bono, av hensyn til en spesiell (vanligvis non-profit) årsak, eller rett og slett fordi de allerede er pensjonert. Velge pro bono representasjon kunne bidra til å overbevise andre om vegring for å bli påvirket av penger.
  • Single-saken vs multi-utgave lobbyvirksomhet Single-saken>. Avgjør om du ønsker å drive lobbyvirksomhet for en enkelt sak eller årsak, eller om du ønsker din sak å bli bredere, som omfatter et bredere skjærer problemer. De som jobber for interessene til store selskaper har en tendens til å være single-utgave lobbyister, mens de som jobber for interessene til fagforeninger pleier å være multi-illuse lobbyister.
  • Inne vs utenfor lobbyvirksomhet Inside>. Innsiden (eller "direkte") lobbyvirksomhet er når en representant forsøker å påvirke politikken ved direkte kontakt lovgivere. Indirekte lobbyvirksomhet er når en representant forsøker å påvirke politikken ved å mobilisere et fellesskap av mennesker utenfor Washington, vanligvis ved grasrotorganisasjon, offentlige forhold, og reklame.
 2. 2
  Oppnå minst en bachelorgrad, fortrinnsvis i statsvitenskap, jus, økonomi eller et felt knyttet. Lobbyister må være eksperter på saker de arbeider på, så det er viktig å begynne å lære om politiske saker og politikk så tidlig som mulig. Mens det er ingen krav til utdanning i stedet for å bli en lobbyist, skader det aldri å være informert og kunnskapsrik om politiske spørsmål generelt, samt spesifikke interesser du kan lobbyvirksomhet for.
 3. 3
  Oppsøke lobbyvirksomhet praksisplasser mens i college. Praksisplasser i statlige lovgivende forsamlinger eller interning som en Kongressen aide gi verdifull erfaring og øke din lobbyvirksomhet CV.
  • Praktikanter primært komplett forskning, delta og ta notater på høringer, svare på telefonsamtaler og sende ut e-post, lese mail, og lære om saker som er kjernen i valgkretsen din. Disse stillingene er vanligvis ubetalt, og er tilgjengelig gjennom hele skoleåret og sommermånedene.
 4. 4
  Prøve og møte så mange lobbyister eller på annen måte relaterte fagfolk under utplasseringen din. Ofte er som du vet akkurat like nyttig som dine kvalifikasjoner i å få din første jobb. Mye av jobben din som en lobbyister danner relasjoner med viktige mennesker som kan hjelpe deg å nå dine mål. Lære å drive lobbyvirksomhet andre lobbyister er et unikt viktig ferdighet.
 5. 5
  Lær kunsten å overtale. Som en lobbyister, er din mest grunnleggende jobb å overtale en congressperson eller en gruppe mennesker som en bestemt idé har trekkraft eller at en bestemt politikk fortjener oppmerksomhet. For å gjøre dette, må du være sjarmerende, vedvarende og overbevisende.
  • Begynne å bygge relasjoner med de aktuelle politikere. Lobbyister kan sitte ned med en politiker og hjelpe lovforslag som både tjener den politiker sin valgkrets og oppfyller lobbyist sin politiske mål. For å gjøre dette, må du både fornøyelig og overbevisende.
  • Lær hvordan du fundraise. Selv om det er uriktig, ulovlig, og mislikt å smøre håndflatene av politikerne for å gjøre tannhjul flytte, er det viktig for en lobbyist for å kunne fundraise for en politiker.
  • Få sosiale. Lobbyister kan og vil kaste cocktail fester og middager for å menge deg med andre lobbyister og politikere i en mindre intens og motstandere atmosfære. Disse er store muligheter for at du lærer informasjon, selge ideer, og gjøre tilkoblinger. Ikke undervurder dem.
 6. 6
  Bli involvert med lokale saker. Du kan ofte oppnå noen grasrota lobbyvirksomhet på lokalt nivå. Grasrota lobbyister fokusere på å få samfunnet involvert ved å ta telefonsamtaler eller skrive brev til sine lovgivere å påvirke politikken. Grasrota lobbyvirksomhet kunne gi et velkomment avbrekk fra de intenst gridlocked, lukkede rommet forhandlinger med direkte lobbyvirksomhet.
 7. 7
  Få pleide å virkelig lange timer. Å være en lobbyist er ikke en tur i parken. Ifølge noen kilder, lobbyister regelmessig arbeider mellom 40 og 80 timer per uke, med alle-nighters bli normen rett før en regning er opp til avstemming. The silver lining er at mye av den utmattende arbeid du skal gjøre er nettverk, noe som betyr at du ikke nødvendigvis vil være plassert bak et skrivebord for tidlige morgener og lange netter.

Tips

 • Law og Public Relations er utmerket jobb valg mens du prøver å få mer erfaring.
 • Ditt primære rolle som lobbyist vil bli svaiende lovgivning. Sjarm og karisma er nødvendig for jobben. Lobbyister ofte vert middag eller cocktail parter for politikerne.
 • Arbeidserfaring og omfattende kunnskap er de viktigste faktorene når en kandidat blir vurdert for en lobbyvirksomhet posisjon.

Advarsler

 • Lobbyister har ustø relasjoner med publikums tillit. Du vil mest sannsynlig møte folk som vil påta du er korrupt bare fordi du er en lobbyist.
 • Som en lobbyist, vil du alltid jobbe med lobbyvirksomhet for en annen organisasjonens interesser. Det vil alltid være mulighet for å arbeide for en sak som du ikke tror i.