Wko

Hvordan bli svært motivert for jobben

Prøver å bli svært motivert for jobben din er trolig en av de tøffeste utfordringene en står overfor i arbeidslivet. Spesielt når du er i oppdrag med noen av de mest dagligdagse arbeid. Så, hva gjør du når du føler at du har mistet interessen? Er det en måte for deg å bli svært motivert for jobben din?

Det er en personlig "formel" jeg bruker. Jeg kaller det "Cares '. En som bryr seg nok blir svært motivert for jobben sin. BRYR SEG står for Conviction, Attitude, Respekt, empati og oppriktighet.

Trinn

Hvordan bli svært motivert for jobben. Utvikle overbevisning.
Hvordan bli svært motivert for jobben. Utvikle overbevisning.
 1. 1
  Utvikle overbevisning. Conviction er en sterk tro på hva du vil gjøre. En fast tro gir deg mot til å bevege seg mot målene dine. Spør deg selv hva er dine karrieremål? Hvordan samsvarer disse karrieremål med bedriftens mål? Tro på selskapets mål hvis du skal bli svært motivert for jobben din. Juster disse målene til dine karrieremål og du begynner å se mer mening i det du gjør.
 2. 2
  Ha en positiv holdning. Attitude er en din måte å tenke og oppføre seg mot livet ditt. Uansett oppgaver til deg, nærmer det med en positiv holdning. En positiv holdning betyr å gjøre hver jobb med stolthet, lidenskap og tro. Gi jobben tildelt deg, din beste sjanse uansett hvor simpel. Når du nærmer arbeidet med en positiv holdning du begynner å bli svært motivert for jobben din. Det vil bidra til din karriere suksess mål.
 3. 3
  Vis respekt. Respekt er en følelse av beundring for folks gode kvaliteter eller prestasjoner. Altfor ofte nybegynnere på jobben ikke gir nok respekt til sine ledere og kolleger. Dette er spesielt når de ikke grundig forstår hverandres rolle. For å bli svært motivert for jobben din, start med selvrespekt. Respektere deg selv. Hvis du vil at andre skal respektere deg, må du begynne å respektere deg selv. Forstå dine egne roller i organisasjonen. Hver persons roller bidra til større formålet med selskapet. Hvis du ser ned på din egen jobb, så ville du ikke setter pris på hva du gjør. Folk vil begynne å miste respekt for deg når du ikke engang respekterer deg selv. Deretter lære å respektere andre. Respekter andre i din organisasjon. Alle i organisasjonen fortjener din respekt. Fra te dame til vaktmesteren, de har hver sin rolle å spille og hver bidrar til større mål organisasjonen. Lær å se de gode kvalitetene i andre som fortjener din respekt.
 4. 4
  Utvikle empati. Empati er evnen til å forestille seg og dele en annen persons følelser og erfaringer. I vårt arbeid er vi nødt til å møte kolleger som er lite samarbeidsvillig eller kunder som er urimelig. I slike tilfeller vil du føle demotivert. For å bøte på dette, lære å føle med den personen. Forstå hvorfor slike forespørsler blir gjort.
 5. 5
  Vis oppriktighet. Oppriktighet sier og gjør bare ting som man egentlig betyr eller mener. Når vi gjør det arbeidet som har blitt gitt til oss, gjør det oppriktig og glede. Når noen har hjulpet oss i vårt arbeid, eller har gjort et visst oppgaven mer overkommelig takke dem oppriktig. På den måten du begynner å se at jobben er ikke så uoverkommelig. Du begynner å bli svært motivert for jobben din.

Advarsler

 • Det som er viktig om å være svært motivert for jobben din er å vite hva du ønsker. Hvis du ikke vet hva du vil med din karriere på lang sikt, da du ikke kan se sammenhengen mellom hva du gjør nå og i fremtiden.