Wko

Hvordan få et turistvisum for Dubai

Dubai er den nest største byen og emiratet i De forente arabiske emirater (UAE), et islamsk land langs Persiabukta. Det høye antallet bedrifter og banker i Dubai har ført det å bli kalt "den økonomiske hovedstaden i den arabiske verden." I de fleste tilfeller, hvis du ønsker å besøke Dubai, da blir du nødt til å søke om Dubai turistvisum før ankomst. Du må oppgi personlige dokumenter og reise reservasjoner. Dubai visum variere litt avhengig av nasjonalitet. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du får et turistvisum for Dubai.

Trinn

Hvordan få et turistvisum for Dubai. Forskning om du og din tur er kvalifisert for en 30-dagers turistvisum.
Hvordan få et turistvisum for Dubai. Forskning om du og din tur er kvalifisert for en 30-dagers turistvisum.

30-dagers turistvisum

  1. 1
    Forskning om du og din tur er kvalifisert for en 30-dagers turistvisum. Hvis du er fra en kvalifiserende land og turen er mindre enn 30 dager lang, kan du søke om dette turistvisum når du ankommer flyplassen i Dubai. Det er gratis.
    • Kvalifiserte land inkluderer Europa, Canada, Storbritannia, Frankrike, Italia, Tyskland, Holland, Belgia, Luxembourg, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge, Danmark, Portugal, Irland, Hellas, Finland, Spania, Monaco, Vatikanstaten, Island, Andorra, San Mario, Liechtenstein, Japan, Brunei, Singapore, Malaysia, Hong Kong, Australia og New Zealand.
    • Hvis du er medlem av en Gulf Cooperation Council (GCC) land, trenger du ikke visum for å besøke Dubai. Du må imidlertid ha et gyldig pass. Disse landene er: Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar og Saudi-Arabia.
  2. 2
    Sørg for at passet ditt er gyldig i seks måneder etter at du har tenkt å forlate Dubai.
  3. 3
    Gå direkte til toll sjakk, og du vil bli instruert om hvordan du får din visum.

Sponset turistvisum

  1. 1
    Finne en sponsor, hvis turen eller din nasjonalitet ikke kvalifiserer deg for den 30-dagers visum. Populære sponsorer er store hoteller, Emirates Airlines og tur eller reise selskaper.
    • Bestille flybillett med Emirates Airlines, og minst en natt på et hotell eller reise med en annen gruppe eller reise selskap. Noen hoteller kan kreve at din bolig i løpet av lengden på oppholdet i Dubai bookes med dem.
  2. 2
    Kontroller at du har et pass som er gyldig i seks måneder fra datoen for avgang fra Dubai.
  3. 3
    Fakse flyselskapet, hotellet eller reiseselskapet en fargekopi av pass, reiseruten og grunnen til ditt besøk. Du kan oppgi årsaken rett og slett som "turisme".
  4. 4
    Vente på visum, mens reiseselskap tar seg av ordningene. Et visum tar vanligvis ca 3 dager for å bli behandlet. Kontakte selskapet for å sikre at de vil fakse deg en kopi av visum når den er klar.
    • Den opprinnelige kopien av visum vil bli holdt på ditt synspunkt oppføring i Dubai, slik som Dubai flyplass. De fleste flyselskaper vil kreve at du viser dem en kopi av visum, før du kan borde et fly til Dubai.
  5. 5
    Velg et kredittkort som du kan betale din avgifter. Du må betale 210 UAE dirham (57 dollar,€ 42, £ 37) til Dubai statsborgerskap og bosted avdeling, 220 dirham (60 dollar,€ 44, £ 38,50) for e-skjema avgifter, og du må ha en 1000 dirham ( 270 dollar,€ 200, £ 175) depositum som vil bli refundert ved avreise fra Dubai.
  6. 6
    Fakse et kredittkort autorisasjon og en fargekopi av kredittkortet ditt til selskapet. Kopiene av kredittkortet ditt må være i farger, og inkluderer både forsiden og baksiden.
    • Et kredittkort autorisasjon er et brev om at disse avgiftene kan bli belastet kortet. Det skal være datert og underskrevet.
  7. 7
    Ta kopi av visum med deg når du reiser. Visumet kan benyttes innen 60 dager fra utstedelsesdato. Det er gyldig i 30 dager ved innreise.

Tips

  • Listen over land kvalifisert for en 30-dagers turistvisum endres ofte. Sjekk UAE nettsiden før du søker om visum.
  • Du kan søke om fornyelse av din sponset turistvisum for 30 ekstra dager. Du må betale et gebyr på 620 dirham (169 dollar,€ 124, £ 109).
  • UAE gir også "Visit Visum" til folk som ønsker å besøke en slektning i Dubai. Du bør søke om besøksvisum gjennom din nærmeste UAE ambassade, eller gjennom Dubai statsborgerskap og bosted avdeling. Søknadsskjema fås på deres hjemmeside.
  • Be selskapet om å fakse en kopi av turistvisum til ditt lands ambassade i Dubai.

Advarsler

  • Israelske borgere eller personer som har israelsk pass frimerker vil bli nektet en Dubai turistvisum.

Ting du trenger

  • Gyldig pass
  • Kredittkort
  • Hotell, fly eller tur reservasjon
  • Fakse
  • Kredittkortgodkjenning