Wko

Hvordan gi bud på offentlige kontrakter

Du tror kanskje at offentlige kontrakter er bare for store selskaper, men dette er ikke tilfelle. Små bedrifter kan og vil vinne offentlige kontrakter på en jevnlig basis. Budgivning på føderale offentlige kontrakter er i motsetning budgivning med lokale statlige virksomheter, som føderale bud er underlagt en spesiell prosess, men med gode forberedelser, kan du være vellykket. Vi viser deg hvordan.

Trinn

Hvordan gi bud på offentlige kontrakter. Åpne småbedrifter administrasjon guide.
Hvordan gi bud på offentlige kontrakter. Åpne småbedrifter administrasjon guide.
 1. 1
  Åpne småbedrifter administrasjon guide. Det vil hjelpe deg med prosedyrer og retningslinjer som du må følge når budgivning på offentlige kontrakter.
  • Oppsøke organisasjoner, inkludert den lokale eller regionale Chamber of Commerce eller i college-som tilbyr opplæring, seminarer, online klasser og andre veiledning som kan hjelpe deg gjennom prosessen. Noen byer har også en føderal anskaffelser kontor.
 2. 2
  Sett opp et system for tildeling management (SAM) profil. SAM fungerer som en mester liste over alle bedrifter som ønsker å arbeide for den føderale regjeringen. Unn din SAM profil som et salg tonehøyde. Ta med dine evner, spesielt utstyr og ferdigheter som du kan ta med til jobben du byr på.
  • Erfaring teller mye, spesielt hvis du kan relatere det til den kontrakten som du byr. Regjeringen ser også for stabilitet, det vil se at du har vært økonomisk forsvarlig for de siste årene, noe som indikerer at du vil være i virksomhet i årene som kommer.
  • Du må skaffe din bedrift DUNS nummer, som refererer til den fysiske adressen. Du kan søke en rekke gratis online på Dun og Bradstreet nettside. Du trenger også din TIN-nummer hendig.
  • SAM registreringen er gratis. Når du har fullført din profil, vil det bli lagt ut innen 72 timer. Hvis tildelt en jobb, letter SAM automatiske betalinger.
 3. 3
  Sjekk invitasjoner til budet (IFB) gjennom offentlige organer. Alle IFBs er lagt ut på nettet på Federal Business Opportunities myndighetenes nettside. Hver IFB vil diktere detaljene i kontrakten. De fleste IFBs er for kontrakter på 74 630€ eller mer.
 4. 4
  Evaluer din bedrift og hvordan det ville matche opp med et jobbtilbud i en IFB. Være helt trygg på at din bedrift kan fullføre jobben og gjøre det godt før budgivning. Hvis du er tildelt en kontrakt og ikke klarer det mest sannsynlig vil være din siste regjering kontrakt.
 5. 5
  Følge de regler og forskrifter for å skrive et bud. Utnytte Small Business Administration, ditt lokale anskaffelser kontor, konsulentfirmaer og andre ressurser.
 6. 6
  Forskning siste bud som er offentlig posten. Sørg for at budet er lavt, men også realistisk.
 7. 7
  Svare på hvert krav skissert i IFB i budet. Sørg for at budet ditt er klart og påpeker de direkte fordelene med å arbeide med din bedrift.
 8. 8
  Vurdere samarbeid med en annen virksomhet.
  • Små bedrifter kan være noe begrenset i kapasitet, men ved å samarbeide kan du fylle ut hullene.
  • Noen offentlige kontrakter kan bare gis til de bedrifter eid av kvinner, minoriteter eller veteraner. Hvis din bedrift ikke faller inn under en av disse kategoriene, kan det være nyttig å koble opp med en bedrift som gjør.
 9. 9
  Fyll ut alle nødvendige skjemaer og sende inn din lukket bud. Budene vil bli åpnet på den tildelte tiden som er oppført i IFB.

Tips

 • Hvis du ikke er tildelt kontrakten, men er den lave bud, kanskje regjeringen er ikke at din virksomhet er i stand til å håndtere kontrakten. Dette kan skje med små bedrifter som er første gang budgivere. I slike tilfeller kan du be om at Small Business Administration omtale virksomheten og sende et sertifikat av kompetanse til oppdragsgiver etaten.
 • Være ekstremt selektiv på grunn av hvor mye tid og krefter som går inn i byr på en regjering kontrakt. Det er også en viss mengde stress involvert som de fleste tidsfrister er stramt - i måneden eller mindre.
 • Selv om du ikke blir tildelt en regjering kontrakt, kan du likevel få en del av kaka og resultatet med underleveranser med selskaper som ikke holder avtaler.