Wko

Hvordan slette tekstmeldinger fra en iphone

Har du en ex du ønsker å glemme? Meningsløse tekster fra telefonen din bedrift? Tekster du heller foreldrene dine ikke ser? Trenger du å slette noen meldinger?

Heldigvis slette tekstmeldinger fra iPhone er enkel og lett, og du kan raskt velge og slett det som meldinger du ønsker. Her er noen enkle trinn for å hjelpe deg slette disse meldingene!

Trinn

Hvordan slette tekstmeldinger fra en iphone. Trenger du å slette noen meldinger?
Hvordan slette tekstmeldinger fra en iphone. Trenger du å slette noen meldinger?
  1. 1
    Gå til "meldinger" fanen fra startskjermen. Det vil se ut som en lys grønn firkant med en hvit snakkeboble i den. Hvis du har noen uleste meldinger, vil antall uleste meldinger dukker opp i en liten rød sirkel på øverst til høyre på knappen.
  2. 2
    Finne personen med teksten du ønsker å slette. Vil du slette alle meldingene fra den personen eller bare en bestemt meldinger?

Slette alle meldinger fra en person

  1. 1
    Klikk på "edit"-knappen øverst til venstre på meldinger.
  2. 2
    Velg med meldingene du vil slette. Gå til den lille røde knappen til venstre for navnet sitt, og klikk på den. Knappen skal rotere og "Delete"-knappen vil komme opp til høyre for navnet sitt.
  3. 3
    Trykk på "slett"! Dette vil slette alle meldinger fra denne personen. På dette punktet kan du også velge å slette meldinger fra andre mennesker ved å klikke på de røde sirklene til venstre for navnene deres.
  4. 4
    Klikk på "ferdig"-knappen øverst til venstre på skjermen når du er ferdig. Du kommer da tilbake til det normale meldinger skjermen.

Slette en bestemt melding (er)

  1. 1
    Klikk på personens navn fra meldingen skjermen. Dette vil ta deg til en oversikt over alle meldingene du har utvekslet med det nummeret.
  2. 2
    Klikk på Rediger-knappen øverst til høyre på skjermen.
  3. 3
    Velg meldingen eller meldingene du ønsker å slette. Hvis du ombestemmer deg og bestemmer deg for ikke å slette noe, bare gå til "Ferdig"-knappen øverst til høyre på siden.
  4. 4
    Når du er ferdig med å velge alle meldingene du ønsker å slette, bare trykke på "slett"-knappen nederst på siden!

Sveip-to-delete

  1. 1
    Gå til meldingene. Sveip til hver side (venstre eller høyre) på den personen som du vil slette.
  2. 2
    Klikk på "delete"-knappen for å bekrefte.