Wko

Hvordan tilpasse bås på jobben

Lei av å sitte i en kjedelig, grå bås? Bli misunnelse av dine medarbeidere ved å bruke denne guiden for å krydre opp (eller ned) din bås.

Trinn

Hvordan tilpasse bås på jobben. Tom en av skuffene i skrivebordet.
Hvordan tilpasse bås på jobben. Tom en av skuffene i skrivebordet.
 1. 1
  Tom en av skuffene i skrivebordet. Uansett hva det er, det kommer ut. (Hvis mulig, fjern skrivebordsskuff.) Organiser innholdet i kategorier du kan enkelt huske for resten av karrieren din (eller i det minste til du kan bli forfremmet til en kontorjobb). Hvis nødvendig, kjøp skillevegger og arrangører til å holde elementene atskilt i skuffen. Plasser elementene pent tilbake i skuffen (og plassere skuffen tilbake i skranken hvis det er aktuelt). Gjør dette med alle skuffene dine.
 2. 2
  Henger innrammede fotografier av sine kjære på veggene, eller sette dem på pulten din ut av veien for din arbeidsplass. Et stykke kunstverk eller en annen type vegg-hengende kan være bra, bare ikke overdriv.
 3. 3
  Ta i et anlegg for å stille i hjørnet av skrivebordet. En plante vil gjøre plass virke mer levende, mer brukervennlig, og det vil bidra til å rense luften på din arbeidsplass.
 4. 4
  Kjøp din egen kalender med kunst eller fotografering av et emne du er interessert i. Som golf? Musikk? Italia? Bra, kjøpe en kalender på det temaet selv.
 5. 5
  Sett din egen skrivebordsbakgrunn på datamaskinen. Det kan være en familie bilde, et bilde fra ferie, eller noe som ligner på hva som er på kalenderen - en pittoresk utsikt over en italiensk vingård, et hav stranden i solnedgangen, eller en krabat. Himmelen er grensen, men husk å sjekke med din IT-gruppe. De kan ha restriksjoner på datamaskinens innstillinger, inkludert skrivebordsbakgrunn.
 6. 6
  Ta med i din egen kaffe krus. Ingen flere drikker morgenkaffe Joe ut av en reise krus eller hvitt skum cup. Velg et krus i en av dine favoritt farger, eller en som har en morsom ordtak, eller bare ser interessant ut. Oppbevar den i bås for å bruke når du er på jobb. Noe så enkelt som det gjør en forskjell.
 7. 7
  Ferdige.

Tips

 • Hold bås rent. Etter å ha en arbeidsplass som er kaotisk og "rotete" absolutt ikke vil imponere din arbeidsgiver, mens du oppretter en ren, godt organisert og komfortabel arbeidsplass for deg selv kan bare få deg poeng.
 • Du kan få kalendere i mange forskjellige interesser billig. Dollaren butikken er et godt sted å lete, men selv fem dollar på en bokhandel i kjøpesenteret vil få deg en mye større utvalg å velge mellom (og bedre kvalitet fotografi og kunst).
 • Vær sikker på at noen planter du tar inn vil gjøre det bra med belysning i bås.

Advarsler

 • Være forsiktig med å overdrive det med de personlige nick-nacks og bilder, også. Bruk farger, dekorere, men vennligst ikke overdriv - husk at for mye av en god ting er en dårlig ting.
 • Ikke heng opp noe som er for stort eller høyt, og ikke fylle opp så mye på veggene som du ser mer kunst enn veggen. Du ønsker ikke din bås vegger for å se ut som en dårlig gjort, overbefolket kunstgalleri - dette er din arbeidsplass, og for mye henging av veggene kan være distraherende for deg (og smakløst).